Skip to main content

zaterdag, 27. oktober 2018

De traditionele afsluiting van ons evenementenseizoen voor clubleden: De Nachtrally.

De organisatie is al gevorderd, de start- en finishlocaties liggen vast. Beide zullen in de regio Noord-Brabant zijn.

Bij de deelnamekosten van € 25 pp zijn inbegrepen: een kopje koffie bij ontvangst in het hotel, een dinerbuffet op maat, incl. 2 consumpties en wat hapjes bij het eindpunt. Drankjes bij het eindpunt zijn voor eigen rekening. Uiteraard proberen we weer een leuke plek te vinden om jullie halverwege (in het donker) te trakteren.

De routebeschrijving (bolletje/pijltje of “traditioneel”) voert jullie langs zowel landelijke en schaars verlichte weggetjes als enkele provinciale wegen. 
Onderweg zullen jullie antwoorden moeten zien te vinden op een aantal vragen. Tijd en snelheid zijn niet van belang, de totaal af te leggen afstand is ongeveer 85 km.

Goed navigeren en goed opletten tijdens de rit is het devies. Een goede zaklamp is een onmisbaar hulpmiddel, een kompas kan handig zijn. “Don’t be afraid of the dark!”

We verzamelen vanaf 17:00 uur, het feitelijke vertrek is gepland tussen 18:45 en 19:15 uur. Afhankelijk van de starttijd en eventuele navigatiefouten verwachten we jullie tussen 21:15 en 22:15 uur bij het eindpunt binnen te zien wandelen. Om ongeveer 22.30 uur is er een prijsuitreiking, onder het genot van een drankje en een hapje. En de volgende dag kun je een uurtje langer slapen want dan eindigt de “zomertijd”!

Let op: om organisatorische en budgettaire redenen is het aantal deelnemers (personen) gemaximeerd op 40 (±20 auto’s). 

Geef je dus z.s.m. op. Dit kan door een e-mail aan: jeroen@langevoort.net 

Na aanmelding zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen van de organisatie en verdere details doorgeven.

De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.

Volg de Porsche Club 928 Nederland