Skip to main content

De Porsche Club 928 Nederland bestaat uit ruim 130 leden waarvan een aantal op vrijwillige basis actief het dagelijks bestuur, aandachtsgebieden en diverse comissies bemannen.

De actieve leden
Het clublichaam van actieve leden bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) samen met commissarissen en commissieleden. De actieve leden stellen zich hierna voor. 

Voor het sturen van een bericht op de onderstreepte tekst klikken.

Taak Naam Foto

Voorzitter

aandachtsgebieden:
Ledenadministratie

Rob Scheerman
In 1980 zag Rob voor het eerst een Porsche 928 "live" in het Duitse Baden-Baden. Die moest er ooit komen maar leek toen onbereikbaar.  In 1998 had hij zelf z'n eerste 928 en sindsdien lid van de 928-club. Naast vele mooie reizen, tot aan de Noordkaap aan toe, veel gezellige toerritten met de club. Het onderhoud doet Rob allemaal zelf. Voor de club doet hij de ledenadministratie, maakt het clubblad en organiseert af en toe een rit.

Penningmeester

Dick Klein Tijssink
In december 2007 kocht ik mijn Porsche 928 nadat ik deze op marktplaats zag staan. In mei 2008 de auto laten registreren en nadien met verschillende toertochten in clubverband meegedaan. Dit is erg leuk en kan ik een ieder aanraden. Het onderhoud doe ik zelf en werk met veel plezier aan de 928. Nu ben ik bezig met het vervangen van de ontsteking door een digitale welke via bluetooth is te programmeren. Sinds februari 2020 ben ik penningmeester van de Porsche club 928.

Secretaris

aandachtsgebieden:
Clubshop
Richard Fortuin

Richard doet veel onderhoud aan de 928 zelf. Hij bezoekt regelmatig de grote Porsche-gerelateerde evenementen zodat er weer een mooi verhaal voor het clubblad kan ontstaan. Verder schrijft hij met enige regelmaat over de 928 voor het clubblad en heeft hij het beheer over de clubshop met zo nu en dan specials als autohoezen en clubjassen. Gemiddeld één keer per jaar is hij mede-organisator van een clubevenement. Richard heeft 928-projectleider Anatole Lapine persoonlijk gekend.

Commissaris Techniek

commissieleden:
Paul Vlasblom
Ton van Berlo
Richard Fortuin

Arnold Vree

Arnold heeft zijn 928 al vanaf 1989 en doet het onderhoud zelf. Voor technische vragen en informatie, onderhoud- en reparatieadvies is Arnold beschikbaar. Elektronica is niet zo zijn ding.

Commissaris Evenementen

commissieleden:
Dick Huybens
John van der Spek
Arnold Vree

Fabian Brochard
Fabian is sinds 2007 de trotse eigenaar van een Porsche 928 S4 en zeer snel daarna lid geworden. Samen met zijn partner Daphne is Fabian regelmatig van de partij bij georganiseerde clubevenementen. Zo hebben ze zelf samen de laatste jaren een aantal buitenlandse clubevenementen georganiseerd. "Altijd leuk en erg gezellig!"
Redactiecommissie Richard Fortuin, Rob Scheerman, Fabian Brochard, Wim Schepers  
Webmaster Wim Schepers  
Forum-moderator Theo Jenniskens  
Commissie van beroep Ascalon Maharaj, Jeroen Langevoort, Paul Wilmink  
Kascommissie

Ascalon Maharaj, Paul Wilmink (reserve: Peter van Malm)