Skip to main content

De Porsche Club 928 Nederland bestaat uit ruim 130 leden waarvan een aantal op vrijwillige basis actief het dagelijks bestuur, aandachtsgebieden en diverse comissies bemannen.

De actieve leden
Het clublichaam van actieve leden bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) samen met commissarissen en commissieleden. De actieve leden stellen zich hierna voor. 

Voor het sturen van een bericht op de onderstreepte tekst klikken.

Taak Naam Foto

Voorzitter

aandachtsgebieden:
Ledenadministratie

Rob Scheerman
In 1980 zag Rob voor het eerst een Porsche 928 "live" in het Duitse Baden-Baden. Die moest er ooit komen maar leek toen onbereikbaar.  In 1998 had hij zelf z'n eerste 928 en sindsdien lid van de 928-club. Naast vele mooie reizen, tot aan de Noordkaap aan toe, veel gezellige toerritten met de club. Het onderhoud doet Rob allemaal zelf. Voor de club doet hij de ledenadministratie, maakt het clubblad en organiseert af en toe een rit.

Penningmeester

aandachtsgebieden:
Webmaster
Forum-moderator

Wim Schepers
Al vanaf 1977 is Wim liefhebber van de 928. In 2008 een 928 kunnen aankopen en meteen lid geworden van de PC928NL. Wim maakt graag samen met Anja ritten met hun GTS. Ook het uitzetten van routes in binnen- en buitenland doet hij graag. Van huis uit is Wim geen technische man, maar hij doet steeds vaker zelf het jaarlijkse en het grote onderhoud. Advies en hulp van clubgenoten vindt Wim dan wel een uitkomst.

Secretaris

aandachtsgebieden:
Clubshop
Richard Fortuin

Richard doet veel onderhoud aan de 928 zelf. Hij bezoekt regelmatig de grote Porsche-gerelateerde evenementen zodat er weer een mooi verhaal voor het clubblad kan ontstaan. Verder schrijft hij met enige regelmaat over de 928 voor het clubblad en heeft hij het beheer over de clubshop met zo nu en dan specials als autohoezen en clubjassen. Gemiddeld één keer per jaar is hij mede-organisator van een clubevenement. Richard heeft 928-projectleider Anatole Lapine persoonlijk gekend.

Commissaris Techniek

commissieleden:
Paul Vlasblom
Ton van Berlo
Richard Fortuin

Arnold Vree

Arnold heeft zijn 928 al vanaf 1989 en doet het onderhoud zelf. Voor technische vragen en informatie, onderhoud- en reparatieadvies is Arnold beschikbaar. Elektronica is niet zo zijn ding.

Commissaris Evenementen

commissieleden:
Dick Huybens
John van der Spek
Arnold Vree

Fabian Brochard
Fabian is sinds 2007 de trotse eigenaar van een Porsche 928 S4 en zeer snel daarna lid geworden. Samen met zijn partner Daphne is Fabian regelmatig van de partij bij georganiseerde clubevenementen. Zo hebben ze zelf samen de laatste jaren een aantal buitenlandse clubevenementen georganiseerd. "Altijd leuk en erg gezellig!"
Redactiecommissie Richard Fortuin, Rob Scheerman, Fabian Brochard, Wim Schepers  
Commissie van beroep Ascalon Maharaj, Jeroen Langevoort, Paul Wilmink  
Kascommissie

Jean Dols, Jeroen Langevoort, Peter van Malm (reserve)

 

Volg de Porsche Club 928 Nederland