Skip to main content

zaterdag, 16. februari 2019 - zondag, 17. februari 2019

Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent, België

Op 16 & 17 februari 2019 gaat de beurs Flanders Collection Car (FCC) in Flanders Expo te Gent. Je kan er terecht van 9u30 tot 18u00. 

Flanders Collection Car is een internationale beurs waar je een gevarieerd aanbod vindt van oldtimers en onderdelen maar ook van boeken, restauratiebedrijven, miniaturen, auto-en retromobilia. Gestart in 1989, is Flanders Collection Car uitgegroeid tot een vaste waarde voor iedereen met een passie voor klassieke voertuigen. De beurs gaat jaarlijks door in Flanders Expo te Gent en is daarmee de eerste grote beurs op de kalender in België. 

FCC is bovendien perfect te combineren met een uitstap naar Gent. Tram 1 stopt voor Flanders Expo en brengt je op 10 minuten naar het centrum. Gent is één van de de mooiste steden van België met talloze bezienswaardigheden en werd reeds aangeprezen door The Guardian en The New York Times. 

Zie verder de link "Meer info" op deze pagina.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.