Skip to main content

zaterdag, 31. maart 2018 - zondag, 1. april 2018

928 Paasweekend *

Uit de in 2016 gehouden enquête bleek dat techniek, gezelligheid en een toertochtje hoog op de wensenlijst van de leden staan. Daarom gaan we aan al deze facetten tijdens het 928 Paasweekend wederom aandacht besteden.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

Zaterdag 31 maart 2018

Ook dit jaar bezoeken we weer een Porsche dealer. Zaterdag 31 maart verzamelen we bij Porsche Centrum Leusden  waar we na de ontvangt een presentatie krijgen en ons richten op een stuk 928 techniek.

Na de lunch bij Porsche Centrum Leusden vertrekken we naar The Autosport Company, een bedrijf dat zich onder andere intensief bezig houdt met het preparen van rally auto's. Maar men doet nog veel meer op auto gebied, van het leveren van hoogwaardige onderdelen tot het geven van cursussen.

Hier vandaan vertrekken we naar het hotel. Wie dat wil kan daar overnachten om het programma van zondag 1 april bij te wonen.

 

Zondag 1 april

We verzamelen deze dag bij het hotel en vertrekken dan naar Classic Park Boxtel. Hier krijgen we een rondleiding door het automuseum. Classic Park is een dynamisch automuseum. Het museum leeft! Praktisch elke dag vinden er door verkoop wisselingen plaats in de collectie. De collectie is breed samengesteld en is gedeeltelijk opgebouwd uit museale voertuigen van particulieren welke telkens voor een korte tijd tentoongesteld worden. De verzameling is voor 40% eigendom van Classic Park, circa 60% is ter beschikking gesteld door particuliere verzamelaars of in consignatie ter verkoop aangeboden.

Na de lunch in de Miglia Lounge hebben we nog een gezellige middag.

 

* voorlopig programma

Nadere informatie wordt t.z.t. op deze pagina bekendgemaakt.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatoren.

De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.

Volg de Porsche Club 928 Nederland