Skip to main content

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.

Onder voorbehoud van corona-maatregelen
Doorgang van de clubevenementen is onder voorbehoud van de dan geldende landelijke, regionale en lokale corona-maatregelen. Aanpassing van deze maatregelen kunnen wijzigingen in de evenementen tot gevolg hebben. Volg daarvoor de berichtgeving op deze website en de nieuwsbrieven.
Vertoon je symptomen als loopneus, verstopte neus, hoesten, niezen, koorts hoger dan 38 graden, spierpijn, buikpijn, braken, diarree, verlies van reuk-/smaakvermogen of kortademigheid? Ga dan niet naar het evenement, blijf binnen, neem contact op met de huisarts en laat je bij verkoudheidsklachten testen door de GGD (0800-1202).
Tijdens een clubevenement volgen we de richtlijnen op van 1,5 meter afstand houden, niesen en hoesten in de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en regelmatig goed handen wassen.

DIRECT NAAR DE CLUBEVENEMENTEN
Overzicht van door de club georganiseerde evenementen.

DIRECT NAAR DE OVERIGE EVENEMENTEN
Overzicht van overige binnen- en buitenlandse evenementen die niet door de club zelf worden georganiseerd. De Porsche Club 928 Nederland is niet verantwoordelijk voor deze evenementen of wijzigingen daarin.