Skip to main content

zondag, 12. juli 2020

Apeldoorn en omgeving

Zet zondag 12 juli in uw agenda !!!

Vorig jaar september hadden we een leuke dag willen doorbrengen, samen met de 914-club. Dat evenement ging toen i.v.m. met de te geringe belangstelling niet door. En dit jaar (2020) zat de agenda van de 914-club al helemaal vol. Dus wilden we dit evenement in 2020 nog een keertje proberen, maar dan alleen met onze mooie Porsches 928 😊.

We hadden deze rit op 28 juni gepland, maar toen kwam de Corona-crisis er even tussendoor. Kortom: een evenement met een bijzondere voorgeschiedenis.

Maar nu lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren en wel op 12 juli a.s. Hopelijk zit het weer dan mee, want het etablissement waar we beginnen en eindigen (SOAP Apeldoorn) en waar we de lunchpauze houden (locatie houden we nog even geheim) beschikken beide over leuke buitenterrassen. Bij SOAP is zelfs het Apeldoorns stadsstrand (foto hier boven).

De route is landelijk en afwisselend en alleen het rijden daarvan is al de moeite waard. Maar voor de liefhebbers en diegenen die een beetje competitief zijn ingesteld, is er de optie (!) om er een "pittige" puzzelrit van te maken.

Het navigatie- en puzzelelement maken het nog wat spannender. Met dank aan Ad van Walchren (en Mieke), die deze rit eigenlijk helemaal heeft bedacht en voorbereid. Voor de routebeschrijving worden meerdere methodes gebruikt: bolletje-pijltje, foto's en plattegronden. 

Deelnamekosten zijn slechts 25 euro per persoon, inclusief de lunch (buffet) en een paar consumpties.
Graag zo spoedig mogelijk laten weten met bijgaande link (rechts bovenaan) naar het inschrijfformulier, i.v.m. de reserveringen bij de horecagelegenheden.

Onder voorbehoud van corona-maatregelen
Doorgang van dit evenement is onder voorbehoud van de dan geldende landelijke en plaatselijke corona-maatregelen. Aanpassing van deze maatregelen kunnen wijzigingen in dit evenement tot gevolg hebben. Volg daarvoor de berichtgeving op deze website en de nieuwsbrieven.

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter van Malm (peter.vanmalm@vanoord.com / 0613 646 058) of met de commissaris evenementen.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.

 

Volg Porsche Club 928 Nederland