Skip to main content
 donderdag, 30. mei 2019
 Aeroclub Brasschaat (B)

Beste Transaxle-, Porsche-, of in het algemeen oldtimer-liefhebber,
 
TACB, wat staat voor TransAxle Club Belgium, is sedert bijna tien jaar hét aanspreekpunt voor liefhebbers van Porsche transaxle auto's, en biedt haar leden een platform voor het uitwisselen van kennis en informatie over deze Porsche modellenreeks.
 
De TACB is een open club waar rijden, de passie voor techniek en recreatie voorop staan. 
In 2019 viert de TACB het 10-jarig jubileum van de club en doet dit met een meeting op de terreinen van de Aeroclub Brasschaat op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag. Men wil die dag zoveel mogelijk Porsche transaxles verzamelen.

De TACB nodigt dan ook iedereen uit met een Porsche-transaxle, een Porsche-classic of een ander merk Classic Car om deel te nemen aan deze happening.

Voor de Porsches en de Classics zijn speciale bewaakte parkings voorzien en voor andere wagens is er voldoende parking dichtbij het evenement. Als transaxle Porschist mag je dus eigenlijk zeker niet ontbreken op deze dag!

PROGRAMMA

11:00 u: start bijeenkomst
doorlopend: foodtrucks 

12.00 u: start foto-rally
doorlopend: grime voor kinderen, springkasteel, TACB-trofeeën, luchtdopen, tombola

17.30 u: receptie voor TACB-leden en sympathisanten
barbecue (vooraf inschrijven!)
muziek & dans

Zie verder de link "Meer info" op deze pagina.

DISCLAIMER
De Porsche Club 928 Nederland is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook veroorzaakt, die ontstaat door deelname aan een evenement. De deelnemer dient afdoende te zijn verzekerd tegen het risico van enige schade.